Over Wilma

Tijdens haar jarenlange ervaring in het onderwijs, heeft Wilma veel ouders in (v)echtscheiding aan tafel gehad. Vaak verliep een echtscheiding in redelijke harmonie met zo min mogelijk belasting voor de kinderen. Maar dit was niet altijd het geval. Hoogoplopende emoties, spanningen en onzekerheid. Kinderen die knel komen te zitten tussen beide ouders. Kinderen die niet weten waar ze aan toe zijn in een situatie waar ze zelf niet voor gekozen hebben. Dit was de aanzet voor Wilma’s grootste drijfveer: kinderen in zo’n situatie een stem geven. Het belang van de kinderen staat altijd voorop!

Wilma Praktijk voor Mediation

Mediation

Dit heeft ertoe geleid dat Wilma de mediationopleiding is gaan volgen en zich verder is gaan verdiepen in conflictbemiddeling. Mediation blijkt ook in veel andere situaties van grote meerwaarde te zijn. Inmiddels is zij geregistreerd MfN-mediator met een specialisatie in familiezaken. Het opzetten van een eigen Praktijk voor Mediation was dan ook een logische, volgende stap. Er worden strenge kwaliteitseisen gesteld aan een MfN-mediator. Om haar kennis en vaardigheden op kwalitatief hoog peil te houden, blijft ze zich permanent bekwamen.

Naast MfN-mediator is Wilma vrijwillig buurtbemiddelaar in verschillende gemeentes in midden Nederland. Ook is zij aangesloten bij de Nederlandse Mediators vereniging.

Competenties

Empathisch

Integer

Goede luisteraar

Analytisch

Verbindend

Betrouwbaar

Betrokken

Kennis maken met mij?

Neem gerust contact op wanneer je vragen hebt of een afspraak wilt maken.